Vi har kunder med prosjekter i hele Skandinavia. Her er et lite utvalg.

Dsc7130 20191209121733 OPT

Ferno Norden

Ferno Norden AS

Les mer om prosjektet
Anlegg Langrønningen 4 3580431e48aedf97dcedf972d1481942

Glitra – bilvask på abonnement

Glitra

Les mer om prosjektet
Lund Slaatto Munch Brygge Exclusivity Opera Lit edit LSA 02 270916

Munch Brygge

Stor-Oslo Eiendom

Slik markedsførte vi Munch Brygge: «NYE HJEM DER BYEN BLIR FJORD». Forestill deg å bo på en plass med alle fasetter. Mellom by og vann – kultur og natur. Munch Brygge tilbyr deg en elegant bolig ved Oslos vannkant, der Operaen og det nye Munchmuseet er dine nærmeste naboer. Med riktig profil og markedsføring, ble dette en stor suksess.

Les mer om prosjektet
Oslo Airport City 1 map

Oslo Airport City

Oslo Airport City AS

Norges største, viktigste og mest innovative næringspark skal vokse frem ved landets største trafikknutepunkt, Oslo Lufthavn Gardermoen (OSL). Vi har siden 2016 hjulpet med å realisere og kommunisere denne visjonen, gjennom konseptutvikling, merkevarebygging og strategisk rådgivning.

Les mer om prosjektet
Shutterstock 1212047506

Molobyen

Breivika Utvikling

Utviklingsområdet er mellom Molorota og Bispeveien i Bodø sentrum. Her skal det over tid lages en helt ny bydel og målet for utviklingen er å skape en hyggelig, mangfoldig og bærekraftig byutvikling for fremtiden med mennesket i fokus.

Les mer om prosjektet
Gundersen Nordrefollo screenshot 01

Nordre Follo kommune

Nordre Follo kommune

I forbindelse med sammenslåingen av to store kommuner i Akershus, fikk vi i oppdrag å hjelpe nye Nordre Follo kommune med å skape engasjement rundt nyskapningen hos befolkningen. Vårt svar på oppgaven ble å vise frem hverdagsheltene som påvirker folks hverdag - de som faktisk utgjør kommunen.

Les mer om prosjektet
20160403 DSC03658

Ramsalt

Hundholmen Byutvikling, Clemens Eiendom

Byutviklingsprosjekt i Bodø. Lemon har levert strategi, innhold, profil og markedsføring av boligene samt bygulvet i Ramsalt. Prosjektet forlenger seg videre til det som nå heter Molobyen.

Les mer om prosjektet
121339820 3539739809398578 6541345254384779217 o

Genesta

Genesta Property Nordic AB

Det svenske eiendomsfondet Genesta kjøper opp, renoverer og selger sentralt beliggende kontorbygg i de største nordiske byene. Vi har bistått selskapet med research, design, iverksettelse og innhold for alle digitale flater.

Les mer om prosjektet
Tenden 2 screens 3

Tenden Advokatfirma

Tenden Advokatfirma ANS

Tenden er blant de største frittstående advokatfirmaene utenfor Oslo. Da vi ga selskapets nettsider ny og fresh design - med flere språk - fikk vi dem samtidig til å bytte publiseringssystem fra Wordpress til Craft CMS. Det har gitt Tenden en mye enklere redaksjonell hverdag.

Les mer om prosjektet
Katarina Skovly DSC02569 OK

Barcode

Oslo S utvikling AS

I perioden fra 2008 til ferdigstillelsen av siste bygg i 2017 fungerte Lemon som rådgiver og markedsføringsbyrå for et av Norges største byutviklingsprosjekter i moderne tid. En hovedoppgave var å skape positivt omdømme for et omdiskutert prosjekt.

Les mer om prosjektet
Eple

Proffen Hageby

BaneNor Eiendom As

På Gulskogen i Drammen skapes et helt nytt nabolag med hundrevis av boliger, på et område som i alle år har vært forbundet med industri og arbeidsplasser. Lemon har fått være med på hele reisen, i et prosjekt som bidrar til å forme fremtidens by.

Les mer om prosjektet
Havegata JOA 2742 Edit

Havegaten

Pilares

Havegaten i Tønsberg har blitt fremhevet av Kommunal- og moderniseringsdepartementet som et godt eksempel på hvordan man kan kombinere høy tetthet med god bokvalitet. Lemon har forvaltet utbyggerens visjon i hele markedsføringsprosessen.

Les mer om prosjektet