skjul detaljer

Tenden Advokatfirma

Tenden er blant de største frittstående advokatfirmaene utenfor Oslo. Da vi ga selskapets nettsider ny og fresh design - med flere språk - fikk vi dem samtidig til å bytte publiseringssystem fra Wordpress til Craft CMS.

  • Kunde Tenden Advokatfirma ANS

Vi hjalp Tenden med å gå til en flerspråklig, enklere redaksjonell hverdag med Craft CMS. Samtidig pusset vi opp nettsiden med omstrukturering og ny, fresh design.

Fra å ha hatt en vanskelig redaksjonell hverdag med publiseringssystemet Wordpress, fikk vi flyttet Tenden Advokatfirma over på Craft CMS. Samtidig ga vi nettsiden en ny og fresh design - med flere språk.

Overgangen til Craft har gjort det mye lettere for Tenden å opprettholde en levende og aktuell nettside. Redigering og endringer gjør de i dag enkelt selv. Nettsiden er i tillegg raskere og gir bedre SEO-resultater.

Nå har vi begynt å bruke og legge inn flere ting på hjemmesiden, jeg har lagt inn mye info og jeg synes det fungerer veldig bra!

Denise Antonsen Kontorleder, Tenden Advokatfirma ANS

Kort vei til mål

Da Tenden kom til oss med ønske om ny nettside og publiseringsplattform, var et av de viktigste punktene at det måtte bli enklere å legge inn og redigere innhold. Det måtte være få klikk for å komme frem til det man skal redigere, og det måtte være intuitivt og enkelt å utføre handlingen man ønsker. Grensesnittet burde også være på språket man foretrekker.

Lemon bistod Tenden med alt fra rådgivning i planleggingsfasen til ferdig produkt, og leverte tjenester innen teknologi, strukturering, design og innhold.

Det var flott å få lansert den nye hjemmesiden. Jeg synes den ble veldig fin, og et klart løft for oss.

Denise Antonsen Kontorleder, Tenden Advokatfirma ANS

Podcasts

Uavhengig av nye nettsider og omstrukturering har Lemon også vært rådgiver i forbindelse med den nye podcasten Tenden Advokater startet opp.

Ved å ta denne kommunikasjonsruten fremstod Tenden som tilgjengelige og mer folkelige enn advokatfirmaer flest. For ikke å snakke om at de var blant de første norske advokatfirmaene som ble tilgjengelige på Spotify, hvor det snakket om temaer som opptar og rammer folk flest.

Filteret ble perfekt!👍

Harald Bjelke Advokat / Partner, Tenden Advokatfirma ANS

En massiv omstrukturering

Advokatfirmaet Tenden har mange ansatte, med et vell av kunnnskap og kompetanseområder. Noe av det viktigste for dem i forbindelse med omstruktureringen var å få vist frem alle kompetanseområdene sine og alt de kan hjelpe kundene sine med.

Ved hjelp av relasjons- og strukturell data i Craft CMS kunne vi sammen med Tenden systematisere dette, og visualisere det på en intuitiv måte for de besøkende på nettsiden deres.

Dette ser veldig bra ut. Rent og pent.

Tor Bechmann Advokat / Partner, Tenden Advokatfirma ANS

Enkel rask og moderne digital tilstedeværelse

Etter en rask og enkel opplæringsprosess i bruk av de nye digitale verktøyene, var Tenden Advokatfirma i full gang med å legge inn nytt innhold og forbedre sin digitale tilstedeværelse.

Med kontinuerlig, men minimal bistand fra oss i Lemon, ble advokatene hos Tenden i stand til å gå fra å være avhengig av oss for å oppdatere nettsidene sine, til å kunne drive innholdsprosessen selv.