173 A2116
Jobb hos Lemon Rift 🍋

Vi tilbyr tverrfaglig fryd og et hjem borte fra hjemmet

Lemon Rift er en solid og trygg arbeidsgiver som er så heldig å få lov til å jobbe med noen av de mest spennende og utfordrende eiendomsaktørene i Norge.

Akkurat nå har vi ingen åpne stillinger, men det betyr ikke at vi ikke trenger akkurat deg. Det kan være vi bare ikke vet det ennå!

Om du har bakgrunn innenfor markedsføring, digital utvikling eller design, historiefortelling eller eiendomsbransjen - eller av andre grunner føler at Lemon kan være et nytt hjem for deg - så ønsker vi gjerne å høre fra deg. Send oss en åpen søknad i dag, så lover vi at du skal høre fra oss.

Fag, utvikling og trivsel

Hos Lemon vil du få engasjerte kollegaer i ulik alder og med ulik bakgrunn og utdanning. Felles for oss alle er at vi brenner for faget vårt, og at vi klarer å jobbe sammen mot et overordnet mål; kundens resultater. Vi har kompetanse og erfaring som gjør at vi kan bidra i alle faser av store eiendomsprosjekter, inkludert research og feltarbeid, rådgivning i en tidlig fase, kreativ utvikling av profil og konsept, løpende markedsføring på ulike plattformer og utvikling av digitale verktøy til bruk i markedsføringen. Alle våre ansatte bidrar med det de kan best, og det foregår en kontinuerlig kunnskapsoverføring og et solid samarbeid mellom fagene.

Dyktige kollegaer som kan faget sitt, som bryr seg om kundene, som bryr seg om resultater. Omtenksomme kollegaer som bryr seg om deg, som tør å la deg bli en del av jobbfamilien. Det betyr alt.

Vebjørn L. Berg Senior Systemutvikler

Vi lever i en verden der vi ikke kan garantere hva fremtiden bringer. Men vi kan garantere at vi i Lemon kommer til å forsøke å bryte barrierer for hva som er mulig å levere på vegne av kundene våre. Vi kommer til å fortsette å levere et trygt, moderne og inspirerende miljø hvor vi og (kanskje) du kan utvikle oss og skape merverdi for både kollegaene og kundene våre.

Åpen jobbsøknad