skjul detaljer

Genesta

Genesta er et eiendomsfond som investerer i Skandinavia. Lemon er markedsrådgiver for selskapet, med hovedansvaret for å markedsføre og bistå med kommunikasjon ut i markedet ved kjøp og salg av kontorbygg.

  • Kunde Genesta Property Nordic AB

Genesta kom til Lemon med et ønske om å styrke sin merkevare. For å levere best mulig skapte vi internt et designprogram for selskapet.

Det svenske eiendomsfondet Genesta kjøper opp, renoverer og selger sentralt beliggende kontorbygg i de største nordiske byene. Vi har bistått selskapet med research, design, iverksettelse og innhold for alle digitale flater.

Vi utviklet tidlig internt et designprogram for å forenkle prosessene, slik at alle fagmiljøer vet hva som skal leveres i ulike faser. Genestas nye nettside er bygget opp med tanke leveranse fra dette metodeverket. Løsningen har flere muligheter for vekst og tilleggsprodukter.

Når Genesta kjøper en eiendom blir det raskt satt i gang prosesser for å utvikle bygget videre. Dette kan være infrastuktur, interiør, større ombygginger eller mindre synlige forbedringer.

Experience the change

Leietakere kan oppleve utrygghet når det skjer endringer som man ikke ser grunnen til eller forstår verdien av. Vår løsning har vært å forsterke/tydeliggjøre denne prosessen.

Digital Signage

Byggene til Genesta hadde et stort behov for digitale informasjonsflater, enten det var store skjermer i byggenes lobby eller mindre skjermer i lokalene til hver enkelt leietaker. Lemon har bistått med teknologivalg og utvikling i denne prosessen - samt løpende bistand med innhold og utseende.

Alle skjermene kan enkelt kontrolleres fra ett sentralt punkt, samtidig som eiendomsbesitter Genesta får spredt merkevaren sin og tilført merverdi til byggene.

Vi er også med i et pilotprosjekt hvor målet er å informere om energiforbruk og det miljømessige fotavtrykket til de forskjellige byggene. Alle de renoverte byggene som Genesta overtar har BREEAM Excellent som mål, og vi i Lemon er stolte av å kunne bidra i den sammenhengen.

En proff publiseringsløsning

Det oppstod behov for et sterkere utrykk på nettsidene og en tydeligere digital tilstedeværelse. Vår valgte publiseringsplattform Craft CMS Professional var et perfekt utgangspunkt. Her kan alle markedsansvarlige i alle land lett tilføre informasjon. Designet tar vare på flere brukergrupper, alt ifra bank og investorer til mulige leietakere. Her får Genesta samlet og presentert eiendommene sine på en slik måte at all markedskommunikasjon ledes inn til den enkelte eiendom.

Vi bistod Genesta igjennom en digital transformering fra Typo3 til Craft CMS. Vårt ansvar var helhetlig. En stor omstrukturering, et helt nytt designuttrykk og en massiv forbedring av SEO ble gjennomført.