skjul detaljer

Ferno Norden

Ferno Norden importerer og distribuerer produkter innenfor prehospital tjeneste, førstehjelp, evakuering og redningsutstyr. De tilbyr også ombygging av spesialkjøretøy og levering av taktisk- og evakueringsutstyr til militær sektoren. Behovet til Ferno var en ny digital plattform med organisert innhold.

  • Kunde Ferno Norden AS

Ferno er Nordens ledende varehus innen utrykning, redning og sikkerhet. Lemon har utviklet en digital plattform som fungerer både som produktkatalog og salgsverktøy, er tilrettelagt for netthandel og har detaljerte undersider for alle produkter med relevant informasjon og nødvendig dokumentasjon.

Dsc3083 20211109101637 OPT

I tillegg er det utviklet egen side for militær sektor som viser de militære systemene Ferno leverer, samt en dedikert side for tjenester og produkter knyttet til ombygging av spesialkjøretøy. Nettsiden støttes på fem språk.

Organisert produktkatalog

Ferno har en omfattende produktkatalog rettet mot ulike kundegrupper. På grunn av et bredt spekter av spesialprodukter, tilbyr de også en utvidet produktkatalog som er tilgjengelig for autoriserte brukere og fungerer som et salgsverktøy.

Med et høyt antall produkter og mye informasjon om bedriften, bransjer og områder har det også vært viktig å organisere innholdet slik at brukervennligheten er optimalisert for Fernos kunder.

Ferno 2

En nettside for fremtiden

Ved å forstå og imøtekomme fremtidige behov, legger vi til rette for kontinuerlig utvikling av nettstedet. Ferno Norden er rustet for videreutvikling og ny funksjonalitet i tiden fremover, og har muligheten til å utvide nettstedet etter hvert som bedriften vokser og endrer seg. Med vårt skreddersydde Craft CMS tilpasser vi nettsidene nøyaktig etter adresserte behovene.

Ferno 6