DJI 0026 ok

Til fjells med Drømmehytta

I Lemon jobber vi med utrolig mange spennende kunder. En stor andel av dem tilhører det vi bredt kan kalle for eiendomsbransjen.

Noen bygger boliger, andre leier ut næringslokaler og flere planlegger og utvikler helt nye bydeler i prosjekter som går over mange år ... Og så er de de som bygger hytter! En av disse aktørene er Drømmehytta, som per dags dato har satt opp over 160 laftede tømmerhytter på Vegglifjell.

Etter å ha jobbet tett med selskapet i flere år, har vi blitt så glade i både hytter og fjell at vi gjerne tar oss en tur til Veggli selv!

173 A2203 R

Selv om Veggli er vakkert og forlokkende hele året, er det ikke til å stikke under en stol at det er vinteren man virkelig lengter etter når man har valgt å investere i hytte på fjellet. Snøkrystallene, den magiske fjellufta, de perfekt preparerte skisporene og knitringen i peisen etter en lang dag ute. For et hytteliv!

Det kanskje mest unike med Drømmehytta er at de tre gründerne bak selskapet, Arild, Fredrik og Lars, alle har sine private hytter midt blant kundene sine på fjellet. Resultatet av dette er en nærhet, oppfølging og service som du skal jobbe veeeeeldig hardt for å matche. Vi vet at mange ser på dette som en ekstra trygghet og kvalitet når de skal kjøpe hytte. Det ville vi gjort også!