Skjermbilde 2022 06 02 kl 19 59 22

Sjøsprøyt og workshops i Bodø

Lemon har arbeidet med byutviklingsprosjektet Ramsalt i Bodø siden 2015 og er nå i gang med en spennende fortsettelse.

Nylig kom vi hjem fra nord etter innholdsrike dager med befaringer, workshops og inspirerende samvær med vår kunde Hundholmen Byutvikling.

Dekket av frisk sjøsprøyt finner du Ramsalt, plassert langs Bodøs nye bypromenade. Prosjektet som startet som utviklingen av et enkelt næringsbygg, har nå blitt en hel bydel med et spekter urbane kvaliteter.

Ramsalt kan tilby eksklusive matopplevelser, fine næringslokaler, et delikat hotell, moderne boliger – og et vakkert skue mot Landegode og Børvasstindene i det fjerne. Ramsalt utfolder seg langs byhavnen og har gitt Sjøgata et inspirerende områdeløft. Alt arbeidet som ligger bak kommer endelig til syne gjennom et urbant nabolag med et inviterende bygulv, moderne boliger og attraktive næringslokaler.

Det er inspirerende og belønnende å se hvordan Ramsalt har fått rotfeste og hvordan identiteten har blitt omfavnet av lokalmiljøet i kystbyen. Dette er i dag et urbant område i vekst. Så langt har området tilført Bodø en spennende storbykvalitet. Ramsalt er en urban faktor som løfter sentrumsområdet og plasserer Bodø på storbykartet.

Suksessen har bare så vidt begynt, spennende planer står og tripper på trappene! Vi i Lemon gleder oss til fortsettelsen sammen med Hundholmen Byutvikling.