Union Eiendomsutvikling

Nye nettsider for ambisiøs byutvikler

«Vi forandrer Drammen», liker Union Eiendomsutvikling å si. Nå har selskapet også «relansert» seg selv, med bistand fra oss i Lemon. Nylig kunne de lansere ny nettside på ny publiseringsplattform.

Union er en stolt og markant byutvikler. Lemon er stolte over at de har valgt vår ekspertise og lange erfaring innen eiendomsbransjen i markedsføringen av seg selv og sine ambisiøse prosjekter.

Først skapte de en helt ny og pulserende bydel gjennom den totale transformasjonen av Union Brygge. Deretter realiserte de et av Drammens mest attraktive boligprosjekter med Svanegangen ved Bystranda.

Nå er spaden satt i jorda for neste langsiktige byutviklingsprosjekt, når det gamle industriområdet på Glassverket skal bli til et levende nabolag med 500 boliger og 600 meter strandlinje. Lemon bistår også Union i markedsføringen av Glassverket.

«Vi har fått meget god oppfølging underveis i hele prosessen. Det er lett å samarbeide med Lemon, som alltid er raske med å svare ut spørsmål om bistand»

Monique Anne Marchand Administrasjonssektretær, Union Eiendomsutvikling

Den nye nettsiden til Union Eiendomsutvikling inneholder et betydelig innslag av levende bilder. Vi mente det var viktig for selskapet å levere en sterkere visuell formidling av hva Union allerede har skapt, for å skape en større forståelse for hva de kan skape i fremtiden. Troverdighet og kvalitet er to av selskapets bærebjelker. Det ønsket vi å tydeliggjøre.

«Vi har fått meget god oppfølging underveis i hele prosessen. Det er lett å samarbeide med Lemon, som alltid er raske med å svare ut spørsmål om bistand. Vi er veldig fornøyde med den nye nettsiden vår. Den er enkel å navigere i og også lett å redigere. Står vi fast, får vi raskt hjelp fra Lemon», oppsummerer Monique Anne Marchand i Union Eiendomsutvikling.