IMG Fredensborg i Kragerø Visningsrom Utstilling
Inkluderende visningsrom

i kystbyen Kragerø

Helhetlig markedsføring og bærekraftig stedsutvikling i fokus

Hos oss står helhetlig markedsføring og bærekraftig stedsutvikling i fokus. Dette innebærer arbeid som starter lenge før arkitekturen er utformet. Vi er stolte av vårt samarbeid med Fredensborg i Kragerø som velger å plassere lokalbefolkningens verdier i sentrum av sitt arbeid i kystbyen. Lemon har den siste tiden arbeidet med å utforme et inkluderende visningsrom.

En by med skakke tak, skrå trevegger som bærer spennende historier, en sterk kystkultur – eller “den norske Riviera”, ifølge Edward Munch. Dette er en kystby som treffer manges hjerter og farger historiske minner. Midt i byens kjerne, et steinkast bak den gamle jernbanen, presenteres det nå et spennende overblikk over de fremtidige planene for Fredensborgs stedsutvikling i Kragerø – et langsiktig prosjekt som tar hensyn til historie og fremtidsdrømmer. I takt med byggeprosjektenes fremgang vil utstillingen endres. Visningsrommet er utformet med fokus på kunnskapsutveksling og lokal verdiskapning. Besøkende får mulighet til å tilegne seg en dypere forståelse av aktuelle prosjekter, oppleve lokale kunsthåndverk, stille spørsmål til utbygger og dele tanker og drømmer om kystbyens fremtid.

Vi gleder oss til fremtidig samarbeid og ser frem til å arbeide videre med å legge til rette for at stedsutviklingen i kystbyen kan høste bærekraftige frukter for fremtiden.