Craft cms lemonno editorial
Brukervennlighet i fokus

Craft CMS setter innhold og redaktør i førersetet

I Lemon anbefaler vi publiseringsløsningen Craft CMS Professional, som vi er offisiell integreringspartner av.

Det er et ordtak som heter "content is king". For at du skal klare å administrere innholdet ditt enklest og raskest mulig, kreves det et skikkelig publiseringssystem som lar deg organisere, knytte sammen og relatere innholdet ditt på en ryddig måte. Vi liker Craft fordi det er en smidigere, raskere og enklere plattform å jobbe med enn alternativene, og det meste av funksjonaliteten du behøver følger med ut av boksen.

Redaksjonell flyt

Du får en eksepsjonelt god og forståelig redaksjonell flyt i Craft CMS. Enten du skal endre eller legge til innhold, og enten du gjør det fra en datamaskin, iPad eller mobiltelefon, så er det enkelt å utføre.

Sikkerhet

Et annet viktig argument for å velge Craft er sikkerhet. Craft har bedre sikkerhet enn kjernen til de fleste andre publiseringsløsninger, spesielt Wordpress. Hos Wordpress ligger den største faren i plugins. Det oppdages jevnlig store sikkerhetshull, og plugins må derfor oppdateres hyppig. Noe som igjen fører til et annet problem - oppdateringen er ikke alltid kompatibel med kjernen til Wordpress. Det man sitter igjen med er en jungel av kode, som utgjør et stort sikkerhetsproblem.

Åpen kildekode

Opp mot mange andre konkurrerende plattformer har Craft CMS sin fordel i å være «åpen». Det er ikke en proprietær lock-in løsning hvor du blir låst til den leverandøren du velger. Det finnes mange byråer som leverer tjenester for Craft CMS i Norge, og som man kan ta med seg produktet sitt til, mens går du for en proprietær løsning så er du i all hensikt låst til denne leverandøren for produktets levetid. Hvis det samarbeidet skjærer seg så må alt lages på nytt.

With Craft your content comes first. No more trying to make your content work within the confines of the CMS

Pixel & Tonic Firmaet bak Craft CMS

Multi-site ut av boksen

En av de andre store fordelene Craft CMS har er ved multi-site, hvor en publiseringsløsning kan styre og levere innhold til mange nettsider eller andre sluttpunkter, eventuelt på tvers av flere språk. Per nå er den største installasjonen vi har levert på Craft, på fem forskjellige språk, og leverer data til både nettsider og interaktive touch-baserte skjermflater i kontorbygg spredt utover Europa, alt administrert av kunden via en enkel administrasjon i en nettleser.

Forespørsel om Craft CMS