Boligvelger hero
Nytteverdi og brukervennlighet i fokus

Boligvelger fra Lemon

Vår boligvelger er tett integrert med publiseringsplattformen Craft CMS Professional, og kan skreddersys til individuelle behov for optimal ytelse, brukervennlighet og ROI.

Automatisk generering av prislister

For å slippe merarbeid med å manuelt holde PDF-utgaver av prislister oppdatert etterhvert som boligene dine blir solgt har boligvelgeren vår dette innebygget.

Systemet vårt genererer nye PDF-utgaver av prislistene "on-the-fly" etterhvert som du markerer boenheter som solgt, reservert eller ledit - eller gjør andre endringer på den. Hva slags informasjon som vises i prislistene er helt opp til deg, og sammen sørger vi for at kundene får tilgang til den informasjonen som er relevant for de - enkelt!

Mobilvennlig

Besøkende på en bolignettside i dag kan består av i snitt 80% mobile brukere. Det er veldig viktig at både nettsiden din, og ikke minst boligvelgeren din fungerer sømløst og godt på små skjermer.

Import og eksport via JSON-data

Når en boligvelger skal settes opp, eller flyttes - så kan det fort bli endel manuelt arbeid involvert, noe som kan bli et fordyrende ledd i kjeden. Har du disse dataene fra før av i et program som støtter Excel / CSV eller JSON så kan vi importere det raskere og billigere en ellers.

Hvis du etter en boligvelger er satt opp, skal gjøre mange endringer, eller kanskje du skal bruke boligvelger-dataene i en annen sammenheng - kan de også enkelt eksporteres. Dine data - din frihet!

Unike URL'er på boenheter og seksjoner

For å kunne navigere frem og tilbake i nettleseren, og kanskje til og med komme rett inn på individuelle landingssider for boenheter, så må systemet ha støtte for unike adresser for hver boenhet. Dette har selvfølgelig Lemon sin boligvelger.

Integrert med Google Analytics

Du kan enkelt se hvor populære de forskjellige boenhetene dine er i forhold til hverandre, hvor godt de gjør det i markedsføringskampanjer med mer.

Kanskje er dette tallene du behøver for å være i stand til å ta kritiske avgjørelser i forhold til en ombygging eller omstrukturering av boligprosjektet? Innsikt er en nøkkelfaktor i ethvert boligprosjekt, og uten kunnskap om hvor populære de forskjellige boenhetene er så har man ikke nok innsikt.

Enkel og brukervennlig

I Lemon er vi opptatte av at ting skal være enkelt. Det skal være enkelt og raskt å gjøre endringer, og det skal være det samme å bruke produktet. Det skal være unødvendig med flere timer med opplæring og kurs for å administrere salg og reservering av enheter, og det skal være enkelt å navigere seg igjennom det som sluttbruker. Enkelt, men samtidig kraftig og avansert.

Frihet til det meste

Boenheter kan være elementer i Craft CMS, som betyr at du kan legge hva slags informasjon du vil til den. Dette åpner for muligheten til å ha avanserte landingssider per boenhet, hvor man kan fremvise det man skulle ønske av informasjon og tilgjengelige videoer, bilder med mer.

Integrasjoner

For deg som boligutvikler, eller for meglerhuset som du benytter kan integrasjoner mot andre systemer være en viktig del av prosessen. Per dags dato har Lemon sin boligvelger støtte for Webmegler og DNB / Vitec sine systemer.

Meld interesse på individuelle boenheter

Jo mer informasjon - jo bedre, og raskere vei til et salg. Når du eller en eventuell megler får tilbakemelding om at en potensiell kjøper er interessert, så er det viktig at vedkommende får sagt ifra om hva det er man er interessert i. Derfor har boligvelgeren vår mulighet til å la den besøkende melde interesse ikke bare på boligprosjektet i sin helhet, men også på spesifikke boenheter.

Universell utforming

Tilgjengelighet og frihet til å lese informasjon er viktig, i mange tilfeller lovpålagt - og vi har selvfølgelig støtte for universell utforming i boligvelgeren vår. Selv om du ikke kan bruke mus, ikke kan se farger - eller er svaksynt eller annet, skal du selvfølgelig kunne kjøpe eller melde interesse for en bolig, på en enkel og oversiktelig måte!

Elektronisk budgivning

Ønsker du støtte for elektronisk budgivning så har Lemon sin boligvelger dette. Per nå støtter vi DNB sine systemer fra Vitec for elektronisk budgivning.

Et klikk med musen eller fingeren, så kan den neste boligkjøperen din være inne på et budskjema!

Forespørsel om Boligvelger