Om Lemon

Vi utformer løsninger som hjelper kundene med å fokusere, vokse og prestere bedre. Vi har evnen til å  snu oss raskt når din virksomhet behøver det.

(Akkurat som vår venn, knallerten.)

Om oss  |  Tjenester  |  Kontorer  |  Kunder og partnere

«He picked up the lemons that fate had sent him, and started a lemonade-stand»

– Elbert Hubbard (1915)

HVORDAN JOBBER VI?

Mange virksomheter er utydelige på hvem de er og hva de står for. Vi vet at virksomheter med en tydelig identitet og et bevisst forhold til den, gjør det bedre markedsmessig og økonomisk. En tydeliggjøring av en virksomhet krever at det utvikles en styrende merkeplattform som ligger til grunn for all kommunikasjon.

Vi lever av å få frem gode idéer, i hvert eneste oppdrag. Men idéene og historiene må være forankret i merkeplattformen. På denne måten er vi med på å utvikle tydelige merkevarer som kommuniserer godt. Vi utformer løsninger som hjelper kundene med å fokusere, vokse og prestere bedre. Vi trekker paralleller mellom flere designdisipliner. Produktet brytes ned, for så å bygges opp igjen. Prosessene er ikke inventive, men innovative. Vi jobber innenfor alle designdisipliner og tilbyr en helhetlig prosess fra konseptutvikling til implementering, oppfølging og evaluering.

VÅR HISTORIE

Året er 1997: Lasse Ottesen hopper 212 meter på ski. Den første Harry Potter-boken blir publisert, roboten Pathfinder lander på Mars, og Dolly – verdens første klonede sau – blir født.

I skyggen av disse verdensbegivenhetene ser Lemon dagens lys i Oslo, og tar sine første, litt ustøe designsteg der. I 2006 flytter vi sørover, og slår oss ned i Norges eldste by – Tønsberg. I dag består Lemon av 13 flinke folk med ulik bakgrunn, utdanning, alder, nasjonalitet og erfaring. Disse ulikhetene utgjør Lemon.

VÅRE TJENESTER

Strategisk rådgivning
Merkevarebygging
Konsept-, idé- og produktutvikling
Design
Digitale løsninger
Contentplan
Tekstforfatting
Sosiale medier
Content marketing film
Skreddersydd markedsføring for eiendom
Analyse og rapportering
PR og
relasjons
markedsføring

VÅRE KONTORER

Noen av våre kunder og samarbeidspartnere