WEBMEGLER-INTEGRERING

Våre flinke utviklere jobber med stadig forbedring av funksjonalitet på nettet. For å gjøre hverdagen enklere for våre kunder, har Lemon nå utviklet en helt ny boligvelger som sømløst integreres med Webmegler. Her kan megleren oppdatere boligvelgeren direkte fra meglersystemet.

Først ut med denne løsningen er boligprosjektet Løkenhagen.

Vår nye boligvelger har et oversiktlig og ryddig oppsett med inndelinger. Navigasjonen på bildet gjør det enkelt å velge etasje. Du kan også klikke direkte på den etasjen (bildet) du vil se på. Menyen i topp gjør det også enkelt å navigere til huset, etasjen eller akkurat den leiligheten du vil se på.

Ved å klikke på «Vis prisliste» kommer alle prisene opp i en tabell. Du kan enkelt sortere og filtrere kolonnene for å raskest mulig komme frem til den informasjonen du leter etter.

For at denne skal være brukervennlig på mobil har vi gjort mest mulig «klikk»-basert. Det betyr at du må klikke på knappene for å åpne og lukke menyene. Vi bruker fargene rød og grønn til å indikere solgt/ledig slik at du raskest mulig ser hva som kan være aktuelt å klikke på.

GENERELL BOLIGVELGER

Denne versjonen av boligvelger er en frittstående løsning med mange tilpasningsmuligheter. Her kan vi skreddersy utformingen slik at det passer til ditt prosjekt, og du kan ha personlig kontroll på innholdet. Denne løsningen kan innlemmes i de fleste moderne plattformer.

Husøy Havn er et godt eksempel på denne typen boligvelger.

Med den generelle boligvelgeren, i dette tilfellet Husøy Havn, er det veldig enkelt å se hele prosjektet og deretter klikke på den leiligheten du ønsker å lese mer om. Det er også brukt profilfarger som en oversiktlig måte å vise hvilke leiligheter som er solgt.

Ved å legge musepekeren over en leilighet vil du få opp en boks med rask fakta om akkurat denne leiligheten. Når du klikker på leiligheten som er ledig vil du få opp et vindu med ytterligere informasjon, en plantegning og en link til å laste ned plantegning.

I denne boligvelgeren ligger alle prislistene som tabeller under bildet, og du kan her lett sortere og filtrere for å få tak i den informasjonen du ønsker. En oversikt over solgte leiligheter ligger i egen tabell.